TEAM TVH OP VERPLAATSING

Een weekend ergens in oktober..  Team TVH verzamelt in de vroege uurtjes zijn troepen aan de zaak. Ook de partners zijn van de partij. Ilka van ’t Kabinet in Peer serveert er een overheerlijk ontbijt. Tot in de puntjes verzorgd. De ideale start voor onze teambuildingstweedaagse. Met volle energie vertrekken we richting Leuven! We checken in bij hotel Martin’s Klooster en maken ons klaar voor een uitgebreide stadswandeling. Maarten van Inside Out neemt ons mee op sleeptouw. Hij weet ons urenlang te boeien met verhalen en wist-je-datjes. Leuven is geen nobele onbekende meer voor ons!

Gelukkig is er Stella

Na een deugddoend middagmaal bij Balls & Glory komen we plots voor een groot mysterie te staan. Er werd een moord gepleegd. Aan ons om de moordenaar te vinden. Het stadspel neemt ons volledig in beslag. Helaas is kapitein Eefje de geheel onterechte winnaar. 😊

Om de gemoederen te bedaren zakken we af naar een gezellig terras. De Stella vloeit rijkelijk en al snel zijn we weer een hecht team ;-). Na het avondeten, dat eigenlijk niet het vermelden waard is, vertrekken we terug richting hotel. Daar zal ons bezoek de bar nog lang heugen. De sfeer is goed, het beeldmateriaal niet voor publicatie vatbaar. 😊

Wat een kuiten, wat een team

Met kleine oogjes verschijnen we de volgende morgen aan het ontbijt. Na enkele glazen bubbels ‘ziet’ iedereen er alweer stukken beter uit. Is dit door of dankzij de bubbels laten we in het midden. Tijd voor actie! De fietsen staan klaar en leiden ons door de prachtige streek rondom Leuven. Mooi, maar pittig! De glooiende streek doet menig van ons stevig op de tanden bijten. Kuiten branden, ontploffen bijna, maar niemand haakt af. Wat een groep! Chapeau!

Afsluiten doen we in Café Central. Moe, maar voldaan gaat het vervolgens terug richting Limburg. Wat een topweekend! Hier gaan we nog lang van nagenieten!

Nogmaals heel erg bedankt voor de toporganisatie Eefje en Wendy! Blij dat jullie in ons team zitten! 😉

Deel nieuws:

CONTACTGEGEVENS

Steenweg Wijchmaal 29 3990 Peer

T: +32 (0)11/63 20 14
F: +32 (0)11/63 48 90
E: info@tvhnv.be
BTW: BTW BE 0427.551.353

OPENINGSUREN

Bekijk openingsuren bouwverlof 2024.

MAANDAG: 9-12 uur & 13-18 uur
DINSDAG: 9-12 uur & 13-18 uur
WOENSDAG: 9-12 uur & 13-18 uur
DONDERDAG: 9-12 uur & 13-18 uur
VRIJDAG: 9-12 uur & 13-18 uur
ZATERDAG: 9-12 uur & 13-15 uur
ZONDAG: 9-12 uur
  (Magazijn is op zondag gesloten, géén afhalingen mogelijk!)